Jestem kurierem probuja obciazyc mnie za uszkodzony towa

Porównuj ceny przesyłek i znajdź najtańszego kuriera

Temat: Jestem kurierem probuja obciazyc mnie za uszkodzony towa

Założony: 2016-08-10 18:53:20 przez: lech.789 - przeglądane: 2573 razy

lech.789

użytkownik lech.789

W dniu 2016-08-10 (18:53) lech.789 napisał/a:

witam. sprawa wyglada tak; zostalem kurierem pracowalem w firmie przez 7 dni i kilkanascie godzin dziennie. zdarzalo sie ze jezdzilem po 14 h. mianowicie. pewnego dnia zawiozlem przesylke pewnej kobiecie byla to wiata ogrodowa. za przesylke kobieta miala zaplacic ok 1600zl jednak zauwazyla ze wiata jest uszkodzona. sporzadzilem raport zawiozle przesylke na magazym przykleilem naklejke odmowa przyjecia i to wszystko.. nic nie mowiono mi o tym ze bede mial placic za uszkodzony towar..
druga sprawa. nastepnego dnia mialem na pace duza lodowke plus mase innych rzeczy. wyszlo tak ze nie zdazylem danego dnia wszystkiego rozwiesc do klientow i nieszczssna lodowka zostala na samochodzie przypieta elegancko pasami. po tym dniu wrocilem do domu i mialem wypadek. zlozylem zwolnienie do firmy w ktorek pracowalem.. przyszedl dzien wyplaty. poszedlem do biora i usluszalem ze musze poniesc koszty oszkodzen za wiate oraz za lodowke bo okazalo sie ze ktos kto sciagal ja z samochodu nastepnego dnia dostrzegl ze jest wgnieciona.. nie otrzymalem jeszcze info jaki koszt bedzie na mnie ciazyl za uszkodzenia. czy tak rzeczywiscie jest ze nie mam nic do powiedzenia w danej sytuacji?? jak mam sie bronic ??? nie chce placic kilku tysiecy za uszkodzenia..;(prosze o pomoc i jakies rady jak sie bronic zeby nie placic za szkody.. z gory dziekuje

kurierem.pl

użytkownik Kurierem.pl

W dniu 2016-08-10 (20:56) kurierem.pl napisał/a:

Tu:

https://www.facebook.com/kurierzypl/

chyba łatwiej będzie uzyskać odpowiedzi w takiej sprawie.

Aby dodać nowy post musisz być zalogowanym użytkownikiem Forum Kurierem

Zaloguj się

Reklama

Szybkie porównanie cen paczki - 5 kg:

kurier orlenpaczka logo ORLENpaczka

od 11,43

ORLENpaczka

kurier paczkomaty logo Paczkomat®

od 16,38

Paczkomat®

Szybkie porównanie cen paczki (export) - 1 kg:

do Niemiec